Spitskoolstamppot voor 4 personen.
1 kilo aardappelen
1 spitskool
MonChou, half pakje
2 theelepels mosterd
1 runderbouillonblokje
200 gram spekreepjes
Versgemalen peper
Snufje zout
Kook de aardappelen met het bouillonblokje in 20 minuten gaar.
Snij de spitskool in reepjes en voeg de laatste 10 minuten bij de aardappelen. Bak de spekreepjes ondertussen uit.
Giet de aardappelen en spitskool af en stamp door elkaar. Voeg de monchou en mosterd toe en roer goed door tot de monchou gesmolten is. Dan de spekjes erdoor roeren.
Lekker met een lekkerbekje of kibbeling.
Spitskoolstamppot voor 4 personen.
1 kilo aardappelen
1 spitskool
MonChou, half pakje
2 theelepels mosterd
1 runderbouillonblokje
200 gram spekreepjes
Versgemalen peper
Snufje zout
Kook de aardappelen met het bouillonblokje in 20 minuten gaar.
Snij de spitskool in reepjes en voeg de laatste 10 minuten bij de aardappelen. Bak de spekreepjes ondertussen uit.
Giet de aardappelen en spitskool af en stamp door elkaar. Voeg de monchou en mosterd toe en roer goed door tot de monchou gesmolten is. Dan de spekjes erdoor roeren.
Lekker met een lekkerbekje of kibbeling.
Smit
30 april 2021 om 09:12 uur.
Super lekker