Nacho schotel voor 4 personen
(zelfgemaakte) tortillachips
500 gram rundergehakt
Zakje taco kruiden
100 ml water
100 gram cheddar kaas
100 gram jong belegen kaas
1 tomaat
125 ml crème fraîche
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rul het gehakt in een hete pan en voeg de kruiden en het water toe. Laat dit een minuut of 5 lekker pruttelen tot het water verdampt is.
Leg ondertussen de (zelfgemaakte) tortillachips in een ovenschaal. Verdeel hier het gehakt over en hier overheen de geraspte kazen.
Zet voor een minuut of 10 in de oven, zodat de kazen goed smelten. Snij ondertussen de tomaten in blokjes.
Serveer met de tomatenblokjes en crème fraîche.
Ook lekker met guacamole of tomatensalsa.
Nacho schotel voor 4 personen
(zelfgemaakte) tortillachips
500 gram rundergehakt
Zakje taco kruiden
100 ml water
100 gram cheddar kaas
100 gram jong belegen kaas
1 tomaat
125 ml crème fraîche
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rul het gehakt in een hete pan en voeg de kruiden en het water toe. Laat dit een minuut of 5 lekker pruttelen tot het water verdampt is.
Leg ondertussen de (zelfgemaakte) tortillachips in een ovenschaal. Verdeel hier het gehakt over en hier overheen de geraspte kazen.
Zet voor een minuut of 10 in de oven, zodat de kazen goed smelten. Snij ondertussen de tomaten in blokjes.
Serveer met de tomatenblokjes en crème fraîche.
Ook lekker met guacamole of tomatensalsa.