Voor 4 krokante kipschnitzels.
4 kipfilets
2 eieren
50 gram bloem
100 gram cornflakes
Versgemalen peper
Zout
Snij de kip in de lengte doormidden en sla platter met een vleeshamer of onderkant van een pan.
Kruid met de versgemalen peper en zout.
Maak de cornflakes wat fijner en doe het in een kom, ook de bloem en los geklopte eieren doe je in een kom.
Haal nu de filets door de bloem, schud het overtollige bloem eraf, haal dan door het ei en als laatste door de cornflakes. Zorg dat je de cornflakes goed aanduwt in de filets.
Bak de ze nu in de olie of boter mooi bruin krokant en gaar.
Serveer de kipschnitzels met bijvoorbeeld deze bloemkoolrijst of met gebakken aardappeltjes en wat sla.
Voor 4 krokante kipschnitzels.
4 kipfilets
2 eieren
50 gram bloem
100 gram cornflakes
Versgemalen peper
Zout
Snij de kip in de lengte doormidden en sla platter met een vleeshamer of onderkant van een pan.
Kruid met de versgemalen peper en zout.
Maak de cornflakes wat fijner en doe het in een kom, ook de bloem en los geklopte eieren doe je in een kom.
Haal nu de filets door de bloem, schud het overtollige bloem eraf, haal dan door het ei en als laatste door de cornflakes. Zorg dat je de cornflakes goed aanduwt in de filets.
Bak de ze nu in de olie of boter mooi bruin krokant en gaar.
Serveer de kipschnitzels met bijvoorbeeld deze bloemkoolrijst of met gebakken aardappeltjes en wat sla.
Eet smakelijk!