Ingrediënten
Kapsalon kip voor 4 personen.
4 kipfilets
Patat
Plakken kaas
IJsbergsla
1 komkommer
Paar snoeptomaatjes
1 rode ui
Zout
Bakje knoflooksaus
Sambal optioneel
Bereiding van de kapsalon kip:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de patat, deze mogen iets verder doorbakken zijn dan normaal.
Snij de kip in blokjes en bak deze bruin en gaar.
Snij ondertussen de ui in halve ringen en de komkommer en tomaatjes in stukjes. Doe dit bij de ijsbergsla en voeg de knoflooksaus toe. Voor de liefhebbers, voeg ook de sambal toe.
Vind niet iedereen van het gezelschap sambal lekker? Het kan ook later op het bord toegevoegd worden.
Als de patat klaar is verdeel het in een ovenschaal, strooi er zout overheen. Doe de kip erop en verdeel daaroverheen de kaas.
Zet dit voor een minuut of 10 in de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.
Haal uit de oven en verdeel de sla eroverheen en voilá: kapsalon kip! Serveer direct.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Kapsalon kip voor 4 personen.
4 kipfilets
Patat
Plakken kaas
IJsbergsla
1 komkommer
Paar snoeptomaatjes
1 rode ui
Zout
Bakje knoflooksaus
Sambal optioneel
Bereiding van de kapsalon kip:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de patat, deze mogen iets verder doorbakken zijn dan normaal.
Snij de kip in blokjes en bak deze bruin en gaar.
Snij ondertussen de ui in halve ringen en de komkommer en tomaatjes in stukjes. Doe dit bij de ijsbergsla en voeg de knoflooksaus toe. Voor de liefhebbers, voeg ook de sambal toe.
Vind niet iedereen van het gezelschap sambal lekker? Het kan ook later op het bord toegevoegd worden.
Als de patat klaar is verdeel het in een ovenschaal, strooi er zout overheen. Doe de kip erop en verdeel daaroverheen de kaas.
Zet dit voor een minuut of 10 in de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.
Haal uit de oven en verdeel de sla eroverheen en voilá: kapsalon kip! Serveer direct.