Jachtschotel voor 4 personen.
300 gram rundergehakt
Zakje krieltjes
Sperzieboontjes, diepvries
1 ui
150 ml water
Versgemalen peper
Zout
Ingrediënten voor de jachtsaus
100 gram champignons
2 eetlepels boter
2 sjalotjes
150 gram ontbijtspek
1 theelepeltje tijm
1 eetlepel bloem
1 eetlepel tomatenpuree
175 ml rode wijn
150 ml runderbouillon
1 eetlepel suiker
Kook de krieltjes en sperzieboontjes even voor, ik doe dit een minuutje of 10.
Snipper ondertussen het uitje en maak de jachtsaus klaar.
Rul het gehakt en voeg dan de gesnipperde ui erbij, kruid met zout en versgemalen peper.
Giet de krieltjes en de boontjes af en voeg bij het gehakt, schep dit om. Voeg de jachtsaus toe en roer dit door elkaar.
Jachtschotel voor 4 personen.
300 gram rundergehakt
Zakje krieltjes
Sperzieboontjes, diepvries
1 ui
150 ml water
Versgemalen peper
Zout
Ingrediënten voor de jachtsaus
100 gram champignons
2 eetlepels boter
2 sjalotjes
150 gram ontbijtspek
1 theelepeltje tijm
1 eetlepel bloem
1 eetlepel tomatenpuree
175 ml rode wijn
150 ml runderbouillon
1 eetlepel suiker
Kook de krieltjes en sperzieboontjes even voor, ik doe dit een minuutje of 10.
Snipper ondertussen het uitje en maak de jachtsaus klaar.
Rul het gehakt en voeg dan de gesnipperde ui erbij, kruid met zout en versgemalen peper.
Giet de krieltjes en de boontjes af en voeg bij het gehakt, schep dit om. Voeg de jachtsaus toe en roer dit door elkaar.